Nordhordland Karateklubb - Goju Kai Karate Do

NHKK trener stilarten Goju Kai. Klubben ble stiftet i 1994 på tuftene etter Frekhaug Karateklubb. Samlet sett har vi trent Goju Kai karat i Norge i over 30 år.

Goju Kai er er en av de opprinnelige og tradisjonelle karate stilene fra Okinava, Japan helt tilbake fra 1800 tallet og ble grunnlagt av Grand Master Gogen Yamaguchi som da hadde trent under Chōjun Miyagi som var grunnlegger av Goju Ryu Karate Do. Goju er sammensatt av de to Japanske ordene Go og Ju, som står for Hard og Myk.

Om du vil lese mer om Goju Kai sin grunnlegger Gogen Yamaguchi kan du følge denne linken til wikipedia.

Vi trener tirsdager og torsdager i Nordhordlandshallen i Knarvik.

Totalt er vi ca 90 medlemmer i alderen fra 8 til over 65 år. Mange av barna har foreldre som også trener. Vi har dyktige trenere med mange års erfaring, gradert fra grønt til sort belte 4. dan.

Av aktiviteter utenom de faste treningene, deltar våre medlemmer på regionale og nasjonale stevner i Bergen og rundt om i Norges land. Vi har mange talenter i klubben, både unge og eldre, og pleier å markere oss, når vi deltar på stevner. Som regel blir det noen medaljer med hjem.

Jakke merke - rød.jpeg

 

TRENE MED OSS

Høres dette spennende ut? Lyst å prøve karate? Karate er veldig god trening og vi kan love deg et veldig godt klubbmiljø med en sosial og leken, men samtidig disiplinert måte å trene på. Det er heller ikke så mange andre idretter du kan trene sammen med barna eller far/mor. Føler du dette er noe for deg, vær velkommen til å stikke innom treningen og ta kontakt.