Gradering 1.6.2019 kl. 09.30

Lørdag 1.6. 2019 kl.09.30 er det klart for gradering, dvs. muligheten for å få en ny grad i stilarten vår Goju kai. Det er svært viktig å ikke komme for seint til gradering ! Graderingen vil vare til ca. kl. 12.00

 Graderingen vil bli avholdt i Nordhordlandhallen der vi trener til vanlig.

 Under vil dere finne praktisk informasjon ifb med graderingen som vi anbefaler dere å lese:

 Som alltid stiller vi i ren og nystrøket gi (karatedrakt) med Goju merket påsydd. De som ikke har merke enda kan ta kontakt med sin trener på trening.

For alle nybegynnere og viderekomne er gradering en viktig markering. Her skal vi i grupper skal vise hva vi har lært av disiplin og teknikk siden forrige gradering, og at vi er klare for å møte på nye utfordringer i stilarten vår Goju-Kai.

 Shihan Renshi Johan Lundqvist  som innehar 5.Dan svart belte kommer fra Sverige for å se om vi fortjener ny grad.

Gradering er frivillig. Nybegynnere og opp til brunt mon, samt opp til 6 kuy kan prøve på gradering 2 ganger i året dersom man har trent godt og vært på tilstrekkelig antall treninger. Fra og med brunt mon og 6 kyu må det gå 1 år mellom hver gradering.

Til alle nybegynnere !
Vi trenger 1. bilde på størrelse med passfoto av hver utøver til bruk for å lage såkalt graderingspass til utøveren. De av nybegynnerne som ikke har levert inn bilde må gjøre dette snarest. Husk å skrive navnet ditt bak på bilde. 

Er det noen som ikke har levert inn innmeldingsskjema, haster det nå. Treningsavgiften må også være betalt.

Påmelding: 
Alle som skal gradere seg må melde seg på til Morten Dale eller sin instruktør. Dette gjøres på trening.

Graderingsavgift

For alle mon, dvs. utøvere under 15 år og t.o.m 7 kyu (gult belte med 2 grønne striper) koster det kr.350,-.
For 6 kyu, grønt belte, eller høyere koster det kr. 400,-.

Innbetaling av graderingsavgift betales via VIPPS til Nordhordland Karateklubb eller med bankkort på trening til Morten Dale eller din instruktør snarest og senest den 28.05.19. Betaling kan også gjøres kontant.

 NB!! Påmelding og betaling etter 28.05.2019 kan dessverre ikke aksepteres og vedkommende får da ikke mulighet til gradering denne gangen.

Vi ønsker alle som skal gradere seg lykke til!

Hilsen

Nordhordland Karateklubb

www.gojukai.no

 

 

DSC_4033.JPG